Vakantiehuis Le Marche Nederlandse eigenaar


Vakantiehuis in Le Marche met Nederlandse eigenaar

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Le Marche met een Nederlandse eigenaar? Wellicht is ons vakantiehuis in de mooie regio Le Marche perfect voor jou! Lees snel verder en ontdek waarom.

 

Le Marche: een prachtige streek

De Italiaanse streek Le Marche, ook wel De Marken genoemd, werd lange tijd door veel vakantiegangers over het hoofd gezien. Deze onbedorven regio, gelegen tussen de Adriatische kust en de Apennijnen, wordt vandaag de dag steeds populairder onder Nederlanders. Door sommige Nederlanders wordt Le Marche zelfs de tweede Provence genoemd.

Le Marche is een verborgen juweeltje dat veel meer te bieden heeft dan je je kunt voorstellen. Deze streek staat bekend om de vele glooiende heuvels, spectaculaire landschappen, rijke cultuur en historie en charmante stadjes verspreid door Le Marche.

Vakantiehuis Le Marche met Nederlandse eigenaar

Ons vakantiehuis ligt midden in de streek Le Marche, in het dorpje Pergola in Le Marche om precies te zijn. Veel vakantiehuizen in Le Marche zijn in het bezit van Italianen, Spanjaarden, Fransen en andere Europeanen. Ons vakantiehuis wordt echter gerund door een Nederlandse eigenaar. Het voordeel hiervan voor jou is dat je in het Nederlands kunt communiceren en boeken en er tijdens je vakantie nooit alleen voor staat. Vakantiehuis Pergola is een van de weinige vakantiehuizen in Le Marche met een Nederlandse eigenaar.

Kosten van een vakantiehuis in Le Marche met Nederlandse eigenaar

Je zou misschien denken dat een Italiaans vakantiehuis mét Nederlandse eigenaar een stuk duurder is dan een vakantiehuis in Le Marche zonder eigenaar uit Nederland, maar niets is minder waar. Zoals je kunt zien op deze pagina zijn onze huurprijzen erg laag en er kan altijd worden onderhandeld over de kosten, zeker buiten het hoogseizoen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in ons vakantiehuis in Le Marche? Het is mogelijk om direct online te reserveren op deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Le Marche of over ons vakantiehuis? Neem contact met ons op.

© Vakantiehuis Pergola - Vakantiehuis Le Marche & Vakantiehuis Apennijnen met Nederlandse eigenaar.   Sitemap